SPA-hoidot

Kuningatarhoito 169€

Ihanan pehmeät ja lämpimät poreet hellivät mieltäsi ja saat nautittavaksi lasillisen raikasta juomaa. Kylvyn jälkeen ihoa kirkastava ja pehmittävä kuorinta sekä vartalon kosteutus hierovin liikkein. Kasvoille ja jaloille tehdään fresh up -hoidot asiakkaan tarpeet huomioiden. Kesto n. 2h 30min.

Lumottu kauneus 99€

Aisteja hellivä hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät tuoksut ja kosketus. Lämpimän porekylvyn ja raikkaan juoman jälkeen pääset hemmottelevaan fresh up -kasvohoitoon, johon kuuluu taivaallisen pitkä dekolteen, niska-hartiaseudun ja kasvojen hieronta. Täydellisen rennon olon saavutat kasvonaamion aikana tehtävällä aromaattisella jalkahieronnalla. Kesto 1h 30min.

Hyvän olon hetki 109€

Arki on usein kiireistä mutta tässä on sinulle hyvä syy pysähtyä! Hoidossa pääset nauttimaan pehmeästä ja lämpimästä porekylvystä sekä raikkaasta juomasta, jonka jälkeen jalkasi saavat täydellisen spa-jalkahoidon ihanan pitkällä hieronnalla. Kesto 2h.

Rentouttava porekylpy 35€/1 hlö, 45€/2hlö

Anna mielesi ja lihaksesi rentoutua lämpimässä porekylvyssä. Nauti hemmottelevasta hetkestä kynttilänvalossa joko yksin tai kaksin. Kylvyn yhteydessä lasilliset raikasta juomaa.