Kasvohoidot

Fresh Up kasvohoito 42€

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoide. n.30min

Puhdistava kasvohoito 59€
Klassinen kasvohoito mekaanisella puhdistuksella. Kaikille ja kaikenikäisille sopiva ihon epäpuhtauksien hoito.    Hieronnalla 69€

Ultraääni –kasvohoito 69€
Syväpuhdistava, hellävarainen hoito. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ultrasonic- kasvohoito 65€ /4x sarjahoito 220€

Kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä kasvohoito kimmoisuuttaan menettäneelle iholle. Hoito elvyttää solujen toimintaa madaltaen juonteita.  Suositellaan vähintään neljän kerran sarjahoitoa.

Timanttihionta 69€
Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava hoito. Pääsääntöisesti pigmenttimuutoksille, aknelle ja arville.

BTB 13 Anti Age- erikoiskasvohoito 89€/ 3x sarjahoito 220€

Ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon ikääntymismuutoksia. Patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon kantasoluja tuottamaan uusia, terveitä ihosoluja. Hoito vahvistaa ihoa ja palauttaa ihon nuorekkuuden.

BTB 13 Medical- erikoiskasvohoito 79€/ 3x sarjahoito 195€

Kun ihon toiminnassa on häiriöitä, joihin tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. BTB13 Medical -tuotteiden sisältämä patentoitu BTB13 -yhdiste aktivoi ihon kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja ja siten vahvistaa ihoa, puhdistaa ihosoluja kuona-aineista sekä kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa.  Ihon yleisimpiin ongelmiin, kuten aknen, atopian ja couperosa- iholle.

UUTUUS! BTB13 Mikroneulaus

3x sarjahoito 320€ + BTB13 hoitovoidepaketti -25%

6x sarjahoito 629€ + BTB13 hoitovoidepaketti -30%

Mikroneulaus on tekniikka, jolla stimuloidaan ihoa uudistumaan ja korjaamaan itse itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Mikroneulauksen tuloksena iho on pehmeämpi, kirkkaampi, tasaisempi, terveempi ja kasvojen iho näyttää heleämmältä. Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa ja hoito on hyvä arville, maksaläiskille ja ihon epätasaisuuksille. Hoito sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, sillä hoito vahvistaa ihoa. Suositellaan sarjahoitona vähintään 3 kertaa.

1. hoitokerta 129€ (sis. hoitorullan)

2-6. kerrat 99€

Sothys Hydra3Ha™ -kosteuttava erikoishoito 98€

Pitkäkestoinen kosteuttava teho. Kasvohoito,  joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique®- hierontaan takavat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

Sothys Eleutherocoque -Energisoiva erikoishoito 98€
Siperian ginseng -uute ja rentouttava Digi-Esthétique® -hieronta tarjoavat hoitokokemuksen, joka kirkastaa ihoasi ja aktivoi soluenergian tuotantoa, jolloin ihon toiminnot parantuvat ja ihosta tulee elinvoimainen, heleä ja tasaisen sileä. Sopii myös esivalmistavaksi hoidoksi tehostamaan sarjahoitojen tulosta.

Sothys virkistävä silmänympäryshoito 59€

Silmänympärysiholle suunniteltu neljä-vaiheinen hoito, joka tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Hoidon erikoisuutena on virkistävä hieronta, joka tehdään kylmillä posliinilusikoilla – vaikutus säilyy vielä pitkään hoidon jälkeen! Kasvohoidon yhteydessä 39€

 

 

Yhdistä kasvohoitoihin:

+ ripsien ja kulmien värjäys 20€

+ ripsien tai kulmien värjäys 11€

+ kasvojen hieronta noin 15min. 15€

+ huuli-/ leukadepilaatio 15€

+ rentouttava porekylpy noin 20min. 15€