Käsi- ja kynsihoidot

Pikamanikyyri 32€

Kynsien viilaus ja lakkaus.

Täydellinen manikyyri 56€
Kynsien muotoilu, käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, käsien hieronta, naamio ja kynsien lakkaus. Kynsilakka mukaan. 1h 15min.

-lisähintaan geelilakkaus 36€, ranskalainen geelilakkaus 41€

Shellac CND- geelilakkaukset yksivärinen 46€ (sis. huollon)

Shellac CND on aito ja lakuperäinen, markkinoiden arvostetuin kestolakkaus jonka laitto ei vaadi kynnen pinnan viilausta tai poraamista. Lakkauksen pysyvyys noin 2-3 viikkoa. Kesto noin 45min.

 

CND Shellac – kestolakkaus on AITO, ALKUPERÄINEN!
Markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen.

Shellac – hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen pystyy poistamaan vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan poraamista tai viilaamista. Shellac ei siis vahingoita kynttä millään tavalla!
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se antaa luonnollisen suojan kynnelle ja näyttää luonnolliselta.
Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin. Shellac on lisäksi hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.