Jalkahoidot

Jalkahoito  59€ (kosmetologin tekemä)
Jalkakylpy, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto. Mahdollisuus varpaankynsien lakkaukaseen lisähintaan 7€

Luxus jalkahoito 79€ (kosmetologin tekemä)

Jalkojen kokonaisvaltainen spa-hemmotteluhoito. Sisältää perusteellisen jalkahoidon. Jalkojen ihon ja kynsien käsittelyn lisäksi jalkojen iho kuoritaan, kosteutetaan naamiolla sekä hierotaan. Lisäksi hoitooon kuuluu päähieronta jalkanaamion aikana. Mahdollisuus varpaankynsien lakkaukaseen lisähintaan 7€

Shellac- geelilakkaukset terveille varpaankynsille

-yksivärilakkaus. sis. kylvetyksen ja viilauksen  56€

-ranskalainen lakkaus  sis. kylvyn ja viilauksen 65€

HUOM! HOITOLASSA TEHTÄVIÄ GEELILAKKAUKSIA ON MARKKINOILLA ERILAISIA.

CND Shellac – kestolakkaus on AITO, ALKUPERÄINEN!
Markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen.

Shellac – hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen pystyy poistamaan vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan poraamista tai viilaamista. Shellac ei siis vahingoita kynttä millään tavalla!
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se antaa luonnollisen suojan kynnelle ja näyttää luonnolliselta.
Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin. Shellac on lisäksi hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.