Spa hoidot

Kahden kesken hemmottelu 95€
Hemmottelu sisältää porekylvyn sekä molemmille 30 min. päähieronnan. Kylvyn yhteydessä raikasta juomaa.

Sothys Hanakasumi™ – Japanilainen vartalohoito 98€

Japanilaisen kylpytraditioon pohjautuva rentouttava ja ravitseva hemmotteluhoito koko vartalolle. Hoito sisältää plantar- jalkahieronnan ja vartalo hierotaan kirsikankukan ja lootuksen eksoottisella tuoksulla, lempein hierovin liikkein. Täydellinen rentoutus! Suloinen lahjaidea.

Kuningatarhoito 159€
Täydellinen hoito kasvoista varpaisiin! Ihanan pehmeät ja lämpimät poreet hellivät mieltäsi ja saat nautittavaksi lasillisen raikasta juomaa. Kylvyn jälkeen ihoa kirkastava ja pehmittävä kuorinta sekä kevyt hieronta vartalolle. Lisäksi kasvohoito ja jalkahoito. Kesto noin 2 tuntia (+porekylpy).

 Nelinkäsin Hieronta 89€

Tämä ylellinen hieronta tehdään kahden kosmetologin yhteistyönä. Hierotna on erittäin rentouttaa ja näin myös erinomainen tapa lievittää stressiä ja rauhoittaa mieltä. Kesto noin 45min.

Rauhoittava hetki 65€

Tämä hoito tehdään kahden kosmetologin rentouttavin käsin. Aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä jonka jälkeen voit nauttia samanaikaisesti jalka- ja niska-hartiaseudun hieronnasta. Kesto noin 30 min.

Kosketus Aasiasta 85€

Hemmotetleva ylang-ylang kylpy ja kokovartalon yrttinyyttihierona. Yrttinyyttihieronta on rentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja verenkiertoa stimuloiva hieronta joka voi helpottaa pieniä kiputiloja.