Ajankohtaista

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus nyt meillä!

UUTUUS  Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus 85€ HUHTIKUUN 2018 LOPPUUN MENNESSÄ VARATUT YumiLashes hoidot   78€ (sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen) Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin […] Lue lisää »

Hoitolamme uusia kysyttyjä hoitoja

• * •. ❥ HOITOLAMME KYSYTTY UUTUUSHOITO ON TÄÄLLÄ! BTB13 Mikroneulaushoito (Hoitoa tekevät kosmetologit Tiina ja Mari) 3x sarjahoito 320€ + BTB13 hoitovoidepaketti -25% 6x sarjahoito 629€ + BTB13 hoitovoidepaketti -30% Mikroneulaus on tekniikka, jolla stimuloidaan ihoa uudistumaan ja korjaamaan […] Lue lisää »

Uudet sarjat ja hoitolahoidot

Hei. Hoitolaamme on saatu uudet Suomalaiset kantasoluteknologiaan BTB13– sarjan kauneushoidot sekä medical- että anti-age linjoista. Lisäksi saimme tehokkaan koulutuspaketin iki-ihanan Sothys– sarjan hoitolahoidoista ja kotihoitotuotteista. Sothys maailma on täynnä sensuelleja tunteita ja hienostuneita tuoksuja, legendaarinen nimi joka edustaa huippuosaamista ja […] Lue lisää »

Uutuushoitoja lahjaksi ja itselle . • * •. ❥

. • * •. ❥ Hoitolaamme on saapunut korunkauniita kauneushoitoja Sothys- ja BTB13 hoitolasarjoilta. Suloisen hempeitä lahjaideoita lahjakorttiin kätkettäväksi tai ikiomaan hemmotteluhetkeesi. Suosittelemme lämpimästi uutuus- hoitojamme: Ranskalainen Sothys Hydra3Ha™- kosteuttava erikoishoito sekä Eleutherocoque– Energisoiva erikoishoito. Suomalainen BTB13- medical– ja Anti-age erikoiskasvohoidot. Vartalohoitojen […] Lue lisää »

JOIK -luonnonkosmetiikkasarja nyt meiltä

Nyt meillä on valikoimassa syötävän suloiset pakkaukset, jotka sisältävät paljon kyseltyä, hoitavaa LUONNONKOSMETIIKKAA. Sarja on nimeltään JOIK Lue lisää »